Naturfag i udskolingen samt andre fag

Fast stilling med tiltrædelse 1.august 2021

Vi søger en naturfagslærer til udskolingen. Du bliver en del af et solidt team omkring naturfagene. Hvad kan du ellers? Vi søger fx madkundskab, idræt og engelsk. Vi er fleksible i vores planlægning.

På Borup Skole er vi optaget af at skabe gode relationer til hinanden, til børnene og til børnenes forældre. Vi ønsker at fremme det gode professionelle samarbejde mellem alle voksne, og vi ønsker at opbygge samarbejdskompetencer mellem børnene således, at alle børn kan være en betydende del af fællesskabet. Vi er optaget af begrebet ordentlighed.

Borup Skole ligger i den vestlige del af Køge Kommune på jernbanestrækningen mellem Ringsted og Roskilde (København). Vi har tre spor og er ca. 650 elever, 55 lærere og 25 pædagoger i SFO.

Vi er ”byens skole” i et harmonisk lokalsamfund i stationsbyen Borup. Vi er meget optaget af sikker og stabil drift båret af et godt samarbejdsmiljø og en god stemning i medarbejdergruppen.

Du kan læse mere om Borup Skole på www.borupskole.dk, eller du kan kontakte skoleleder Jakob Dalgas på Jakob.Dalgas@koege.dk  (tlf. 21123526) eller souschef Karin Villumsen på Karin.Villumsen@koege.dk. (tlf. 57561600).

Ansøgning sker gennem Køge kommunes hjemmeside.

Ansøgningsfrist torsdag den 24. juni kl. 09.00

Ansættelsessamtaler finder sted mandag den 28. juni kl. 18.30 – 20.30